Heeft u een vraag?
Vacature verpleegkundige

Word verpleegkundige bij Hikos en maak het verschil!

Ben jij op zoek naar een mooie baan waarin je anderen kunt bijstaan en ondersteunen? Zoek niet verder! Hikos biedt een unieke kans voor een verpleegkundige om zich bij ons team aan te sluiten!

Hikos people background

De rol van een verpleegkundige: meer dan alleen zorg

Als verpleegkundige bij ons ben je het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten. Jouw rol is veelzijdig en cruciaal: je diept de hulpvraag uit, biedt begeleiding gedurende het hele proces, en zorgt ervoor dat patiëntgegevens altijd veilig en vertrouwelijk worden behandeld.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Je dagelijkse taken omvatten onder andere het telefonisch afnemen van intakes met patiënten. Hierbij is het essentieel dat je medische informatie verzamelt op een empathische en professionele manier. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken efficiënt verloopt, draagt bij aan de coördinatie van taken en waarborgt de hoge kwaliteit die wij leveren. Hikos is een groeiende organisatie, je speelt een essentiële rol in het verder ontwikkelen van Hikos. 

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een salaris conform CAO Ziekenhuizen. Daarnaast faciliteren we regelmatige samenwerkingsmomenten in de omgeving Holten/Laren (Overijssel/Gelderland), zowel op locatie als vanuit huis. Je krijgt van ons een telefoon en laptop voor optimale flexibiliteit in je werk. Bovendien creëren we een ondersteunende en positieve werkomgeving waarin jouw groei en ontwikkeling centraal staan.

Jouw profiel

Om in aanmerking te komen voor deze functie, voldoe je aan een aantal kwalificaties. Zo heb je een BIG-registratie als verpleegkundige en bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Verder heb je een groot empathisch vermogen en het vermogen om vertrouwen op te bouwen tijdens telefonische intakes. Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken en organiseren. Woonachtig zijn in de omgeving Holten/Laren (Overijssel/Gelderland) is een pré. 

Waar wacht je nog op?

Als je klaar bent om impact te maken en het leven van anderen te verrijken, dan is deze rol als verpleegkundige een uitstekende kans voor jou.

Meer weten of solliciteren? 

Wil je inhoudelijk meer informatie over de functie? Neem contact op met Jacqueline Timmermans (arts & oprichter) of Marloe Niels (verpleegkundige) via [email protected] of [email protected]

Liever bellen? Dat mag op 06-52307154.