Heeft u een vraag?
Voor medisch specialisten - Hikos

Als medisch specialist wandel je met de patiënt mee

Hikos wil bijdragen aan Samen Beslissen en de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Wij staan voor empowerment van de patiënt. Dat doen we door patiënten een gesprek te bieden met een medisch specialist. Deze specialist begeleidt de patiënt bij het kiezen van een behandeling, maar ook wanneer iemand wil weten waar hij het beste terecht kan met een medisch probleem. Hikos is altijd op zoek naar enthousiaste medisch specialisten die zich kunnen vinden in onze missie en visie en ons team willen komen versterken.

Hikos doctors background

Waarom aansluiten bij Hikos?

Het Hikos-team bestaat uit een groep enthousiaste en ondernemende artsen. Samen willen we de kwaliteit van zorg verbeteren. Goede communicatie is daarvoor essentieel, maar in de praktijk is er alleen niet altijd ruimte voor. Wij willen juist daarop inhaken door de patiënt een goed gesprek met een medisch specialist te bieden. En omdat we volledig online werken, zijn wij net zo flexibel als onze dienst. Lees hier meer over ons team.

Waarom andere medisch specialisten mee doen

"Empowerment van onze patiënten helpt hen om de juiste keuzes te maken in het steeds grotere en complexere zorglandschap. Daar werk ik graag aan mee."

"Ik ben ervan overtuigd dat het sparren met een patiënt, voorafgaand aan of juist na een consult met zijn of haar eigen arts, tot een betere beslissing en uiteindelijk motivatie voor behandeling zal leiden."

Hikos arts medisch specialist

Enthousiast geworden?

Ben jij als medisch specialist in het bijzonder gericht op goede en open communicatie met patiënten? Haal jij energie uit een vernieuwend initiatief in de zorg en vind je het leuk om ‘mee te pionieren’? Dan horen we graag van je.

Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar een bevlogen longarts, fertiliteitsarts, oncoloog en reumatoloog. Werk je binnen een ander specialisme? Dan komen we ook graag met je in contact.