Heeft u een vraag?
Second opinion light kaakchirurgie

Second opinion light voor kaakchirurgie

Uw gebit is een kostbaar bezit. De meeste mensen gaan 1 of 2 keer per jaar naar de tandarts om het gebit te laten controleren en onderhouden het zelf dagelijks door goed te poetsen. U kunt echter altijd klachten krijgen van het gebit of in de mond en ineens voor een medische keuze komen te staan. Bijvoorbeeld het wel of niet laten verwijderen van uw verstandskiezen (lees hierover meer in dit artikel). Daarnaast kunt u klachten krijgen waar niet direct een behandeling voor is, maar waar u wel veel last van kunt hebben, zoals mondbranden of klachten van het kaakgewricht. Op zo’n moment is het belangrijk dat u veel weet over de aandoening, zodat u beter weet welke opties er wél zijn en hoe u er het beste mee om kunt gaan. In al bovenstaande gevallen kan een second opinion light met een kaakchirurg uitkomst bieden.

Artikel Second opinion

Wat is een second opinion light?

Een second opinion light biedt u de informatie en de opties zonder dat u hiervoor opnieuw onderzoek hoeft te ondergaan. Het gesprek dat u via Hikos kunt aanvragen wordt via beeldbellen gevoerd. Samen met onze kaakchirurg bespreekt u uw diagnose en/of de keuze waar u voor staat. Doordat u de brief van uw eigen tandarts (of kaakchirurg) aanlevert, weet onze kaakchirurg goed wat er met uw eigen arts is besproken. Doordat het gesprek online plaatsvindt, kunt u het gesprek vanuit het gemak van uw eigen huis voeren.

Waarom een second opinion light bij een kaakchirurg?

Als u klachten krijgt van het gebit of in de mond, dan wilt u daar graag een oplossing voor. U heeft wellicht veel vragen waar u antwoord op wilt hebben. Sommige vragen komen misschien pas nadat u met uw tandarts of kaakchirurg gesproken heeft. In dit geval is het fijn om via een second opinion light meer informatie te verkrijgen. Het kan zijn dat u twijfels heeft bij de behandeling die is voorgesteld door uw eigen tandarts of kaakchirurg of u wenst meer te weten over de voorgestelde alternatieven. Ook dan staan wij voor u klaar. Hoe meer informatie u heeft over uw aandoening en mogelijke behandelingen, hoe gemakkelijker u een weloverwogen keuze maakt waar u echt achter staat.

Wilt u graag een second opinion light bij de kaakchirurg van Hikos? Plan een online afspraak in. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Kaakchirurgie

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie of weten hoe Hikos werkt? Kijk op deze pagina. Komt u er niet uit? Neem laagdrempelig contact met ons op.