Heeft u een vraag?
Zorgen om Kind partners - Hikos

Een initiatief van zorgprofessionals

Zorgen om Kind neemt ouders aan de hand in het zorglandschap. Het is in deze crisistijd fijn en belangrijk om snel met een deskundige te kunnen sparren over de (medische) problemen van uw kind. Wij zijn er voor u en uw kind, juist nu. Via ons komt u in contact met zorgprofessionals die niet of slechts deels in de frontlinie van de coronazorg staan. Deze specialisten hebben de tijd, kennis en kunde om te helpen en wíllen ook graag hun bijdrage leveren ten tijde van deze crisis.

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door:  Logo 3 rgb def  binnen de regeling ‘Creatieve oplossingen aanpak coronavirus (COVID-19)’. ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. Het ministerie van VWS en NWO zijn de hoofdopdrachtgevers van ZonMw.

Zorgen om Kind is een initiatief van de volgende zorgprofessionals:

Dr. Saskia Bouma, kinderarts

Kinderarts dr. Saskia Bouma

Dr. Saskia Bouma is kinderarts met ruime ervaring in de volle breedte van haar vak. Ze is gespecialiseerd in overgewicht en puberteitsproblematiek bij kinderen. Ze heeft haar eigen praktijk in Amsterdam. Saskia: “Ik ben Zorgen om Kind gestart omdat ik merk dat mensen door de coronacrisis liever niet met hun kind naar hun huisarts of een ziekenhuis gaan, maar wel met vragen zitten. Vragen die eigenlijk niet kunnen wachten en waarvan ouders niet weten of ze consequenties hebben op de langere termijn. Daar kunnen wij ze mee helpen.”

Logo linkedin

20sds artsen 1339149 675x1012@2x

Kinderfysiotherapeut Wendy Scholtes – Bos

Wendy Scholtes – Bos is een ervaren kinderfysiotherapeut. Ze heeft haar eigen praktijk in het Westland, richtte Sportkanjers Westland op en werkt aan verschillende innovatieprojecten binnen de kinderfysiotherapie. Als mede-initiatiefnemer van Zorgen om Kind wil Wendy aan de bereikbaarheid van de zorg blijven werken. Wendy: “Juist in deze tijd moeten mensen de vrijheid voelen om met vragen over hun kind bij de zorg terecht te kunnen.”

Logo linkedin

20sds artsen 1338847 675x1012@2x

Arts-epidemioloog dr. Jacqueline Timmermans

Dr. Jacqueline Timmermans is arts en oprichter van Hikos. Als mede-initiatiefnemer van Zorgen om Kind wil Jacqueline ouders een sparringpartner bieden mét verstand van zaken. Laagdrempelig klachten bespreken neemt soms al zorgen weg. Jacqueline: “Wij willen ondersteunend, persoonlijk en toegankelijk zijn. Voor alle ouders én kinderen.”

Logo linkedin

Voor tandartsen

Heeft u een vraag?

Misschien hebben wij uw vraag al beantwoord onder veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan, neem contact met ons op.